Domovská stránka » Portfolio » Portrétní focení

Portrétní focení

Při focení portrétu se ráda potkávám s lidmi tam, kde se cítí dobře a uvolněně. U nich doma, v oblíbené kavárně nebo parku, nebo se třeba procházíme čtvrtí se zajímavou architekturou. Jako portrétní fotografku mě baví pracovat s různými světelnými situacemi, zachytit emoci a skutečnou tvář fotografovaného. Nejčastěji lidé oslovují portrétního fotografa s přáním vytvořit hezké fotky a následně je využít na sociálních sítích a profesních profilech, v životopisu, jako dárek pro blízkého, nebo jen tak pro sebe na památku.

Pro lepší představu o mém stylu focení se koukněte na můj blog – tam jsou nejnovější příspěvky, nebo si třeba přečtěte sekci o mně. Jak focení se mnou popisují moji klienti? Přečtěte si recenze. Podrobnější info k business portrétnímu focení naleznete zde.

Business focení

Business fotografie je ideální pro prezentaci na sociálních sítích, webových stránkách nebo v životopisu. Nabízím portrétní focení v příjemné a uvolněné atmosféře, ať už v kanceláři, venku nebo v ateliéru. Více informací a ukázek naleznete zde.

Poslední portréty na blogu

  • Káťa z Berlína

    Káťa z Berlína

  • Opička v Brně

    Opička v Brně

  • Anička v lese a na zahradě

    Anička v lese a na zahradě

PORTFOLIO

Jak to bude probíhat?

>>> Dáte mi vědět telefonicky, e-mailem, nebo vyplněním kontaktního formuláře. Všechny kontakty najdete na této stránce.

>>> Proběhne e-mailová, nebo telefonická komunikace, v rámci které spolu domluvíme vše potřebné.

>>> Poprosím vás o kontaktní údaje, abych pro vás mohla vystavit zálohovou fakturu v hodnotě poloviny ceny focení. Tím budete mít svůj termín závazně rezervovaný. Druhou část pak uhradíte po hotovém focení a odevzdaných fotkách.

>>> V den focení se sejdeme na domluveném místě v dohodnutý čas. 

>>> Před samotným focením si na chvíli sedneme a popovídáme, abychom se vzájemně poznali a uvolnili.

>>> Pořízené portrétní fotografie zpracuju a zašlu do 5 pracovních dnů od focení v digitální podobě a v základní úpravě. Fotografie budou v maximální kvalitě a ve vysokém rozlišení.

>>> V případě potřeby mohu navíc zajistit také tisk velkoformátových fotografií.

Časté dotazy

Co si máme vzít na sebe?

Na focení portrétu přijďte především v takovém oblečení, ve kterém se cítíte dobře. Záleží na vašem osobním stylu a vkusu – buďte sami sebou.

Kolik mě to bude stát?

Standardní portrétní focení, které trvá 60-90 minut, vychází na 4 000 Kč.

Kde se bude focení odehrávat?

Ráda pracuji s přirozeným světlem – focení tedy může probíhat v kavárně, v prostředí zajímavých budov, nebo na vašem oblíbeném místě, i v přírodě. Na focení za vámi dorazím po celé ČR.

Kolik dostanu fotek?

Počet fotek se odvíjí od délky focení. Hodinové focení zpravidla vychází na 30-40 fotek. Klientům zasílám všechny povedené fotky, nevybíráte si tedy z žádného náhledu. Fotky odevzdávám v krásné online galerii, ze které si je jednoduše stáhnete.

Kdy fotky dostanu?

Pořízené portrétní fotografie zpracuju a zašlu do 5 pracovních dnů od focení. V případě potřeby mohu navíc do 10 pracovních dní od zaslání všech potřebných informací zajistit také tisk velkoformátových fotografií.

Co když bude špatné počasí?

Ráda přijímám věci, tak jak přicházejí, a tak i focení přizpůsobuju aktuálním okolnostem. Je ale samozřejmě na každém, jak chce, aby focení probíhalo. Pokud by bylo potřeba, můžeme focení přeložit.