Domovská stránka » Portfolio » Focení aktů

Focení aktů

Pokud vás zajímá aktový projekt whitebackgroundserie, přejděte prosím na tuto stránku.

Aktové focení může proběhnout v mém ateliéru, u vás doma, nebo v přírodě tam, kde jsou hezké lesy a vodní plochy. V takovém případě mám ráda spojit to s výletem kousek z Prahy, abychom měli větší šanci, že budeme mít venku trochu soukromí. Jsou mi blízké scenérie s nahou ženou v rybníce, na mechu nebo skále, se stínem kapradí dopadajícím na kůži, v krajině, kde se líně válí mlha. Líbí se mi kontrast měkkého těla na tvrdém kameni nebo kmeni stromu. 

Zpravidla slouží taková zakázka jako dárek – ať už pro sebe, nebo pro někoho blízkého.

Možnost analogového focení.

Máte zájem o aktové focení?

PORTFOLIO

Jak to bude probíhat?

>>> Dáte mi vědět telefonicky, e-mailem, nebo vyplněním kontaktního formuláře. Všechny kontakty najdete na této stránce.

>>> Proběhne e-mailová, nebo telefonická komunikace, v rámci které spolu domluvíme vše potřebné.

>>> Poprosím vás o kontaktní údaje, abych pro vás mohla vystavit zálohovou fakturu v hodnotě poloviny ceny focení. Tím budete mít svůj termín závazně rezervovaný. Druhou část pak uhradíte po hotovém focení a odevzdaných fotkách.

>>> V den focení se sejdeme na domluveném místě v dohodnutý čas. 

>>> Před samotným focením si na chvíli sedneme a popovídáme, abychom se vzájemně poznali a uvolnili.

>>> Pořízené aktové fotografie zpracuju a zašlu do 5 pracovních dnů od focení v digitální podobě a v základní úpravě. Fotografie budou v maximální kvalitě a ve vysokém rozlišení.

>>> V případě potřeby mohu navíc zajistit také tisk velkoformátových fotografií.

Časté dotazy

Jak se mám na focení připravit?

Abychom zabránily otlakům na kůži, přijďte na aktové focení ideálně v takovém prádle, které vás netlačí (nebo nechte prádlo doma). Pokud na fotkách nechcete rozdíly mezi opálenou a neopálenou kůží, dva týdny před focením nechoďte na přímé slunce. Tvář i vlasy si upravte tak, jak je vám nejpříjemnější, a v čem vy se cejtíte nejlépe. Šperky a doplňky si sundavat nemusíte.

Kolik mě to bude stát?

Standardní aktové focení, které trvá 60-90 minut, vychází na 4000 Kč.

Kolik dostanu fotek?

Počet fotek se odvíjí od délky focení. Hodinové focení zpravidla vychází na 30-40 fotek. Klientům zasílám všechny povedené fotky, nevybíráte si tedy z žádného náhledu. Fotky odevzdávám v krásné online galerii, ze které si je jednoduše stáhnete.

Kdy fotky dostanu?

Pořízené aktové fotografie zpracuju a zašlu do 5 pracovních dnů od focení. V případě potřeby mohu navíc do 10 pracovních dní od zaslání všech potřebných informací zajistit také tisk velkoformátových fotografií.

Jak bude s fotkama nakládáno?

Veškerou kontrolu nad užíváním fotek má fotografovaný. Vždy, než něco sdílím na svých sociálních sítích nebo webu, předem konzultujeme, jestli, a případně v jaké podobě, můžu fotky použít. U aktů se vždy jedná o cenzurované verze, na kterých jsou intimní partie zakryty.

Co když bude špatné počasí?

Ráda přijímám věci, tak jak přicházejí, a tak i focení přizpůsobuju aktuálním okolnostem. Je ale samozřejmě na každém, jak chce, aby focení probíhalo. Pokud by bylo potřeba, můžeme focení přeložit.